Zile luminate… cu noi întregi

Zile luminate… cu noi întregi

…să avem pace, măcar un pic, sau cel puțin să avem curajul să o căutăm atunci când ne integrăm războaiele. Să avem putere, avânt să trecem drepți prin ceea ce ne face slabi, dar fără să ne rușinăm că ne mai și clătinăm. Să avem credință, pentru că e demonstrat că te vindecă, dar și dacă nu ar fi o știu și eu, o știi și tu, o știe fiecare. Eu cred în lumină, o văd în ochii ei, ai fiicei mele, și îmi dă putere să-mi accept și întunericul. Așa o s-o învăț și pe ea să se iubească … toată, întreagă, nu jumătăți.

Să fim lumină, lumină din aia bună care apare atunci când te adâncești să-ți cunoști adâncurile, chiar dacă-s obscure. Să fim întregi, adevărați, deci reali și autentici, căci oameni suntem, iar când nu ne vedem cu totul, ne respingem bucăți de suflet, ne sărăcim. Deci să fie pace cu adevăr… în noi, că aia de afară e o consecință.

Să fim sănătoși, să ajungem din nou să ne îmbrățișăm cu bine, că dor avem.. Mi-e dor de voi, cei ai mei de departe, dar promit să vă iubesc mai tare, în gând, în inimă, și curând…

Pentru că trecem noi peste toate…. Sărbători minunate, zile luminate să avem ❤️

Woooow… uite mami am găsit o păpădie
Vreau ouă colorate
She knows the way because she is the way

Lasă un comentariu