Timp cu (în) noi. Pentru că merităm

Timp cu (în) noi. Pentru că merităm

Marți, 14 Decembrie, meditație ghidată de coborâre în corp, un cadou exclusiv în grupul Moms4Moms. Ne inițiază în călătoria în noi Cristina Chirnogea, specialist psihosomatic

Vă așteptăm…

Pentru că merităm, pentru tot ce însemnăm chiar merităm… dragele mele am un cadou, o surpriză pentru voi, dar chiar pentru voi/noi… pentru întregirea noastră și pentru creștere. Vă invit să ne conectăm, să ne oferim un “timp în noi”, și pentru asta avem sprijinul unui suflet de zână, care știe cum să ne inițieze să ne reînviem simțirea, trăirea, iubirea față de noi.

Așadar, marți, 14 Decembrie, începând cu 18.30 Cristina Chirnogea, specialist în psihosomatică ne oferă un spațiu de regăsire. O meditație de coborâre în corp, în noi, un timp de întregire a ființei și ființării.

https://www.ritmulinterior.com/

Eu am lucrat și lucrez cu Cristina, am achiziționat programele concepute de ea după multă rezistență, și acum mă regăsesc în poziția în care îi sunt recunoscătoare că m-a sprijinit (și mă sprijină) în călătoria de întregire a ființei mele care, și datorită ei, nu mai exclude corpul. Orele alături de ea și programele concepute de ea m-au ajutat să mă regăsesc, să-mi redobândesc o dimensiune a simțirii corporale demult uitată, să-mi recunosc corpul, să mă împrietenesc cu mine, să reînviu în simțire, în senzualitate, în sexualitate.

Nu uitați, darul ne așteaptă marți 14 Decembrie ora 18.30, exclusiv în grupul de Facebook Moms4Moms. Avem nevoie de o salteluță, covor (ceva unde putem să ne facem comode) și un pahar cu apă.

Dacă vreți și simțiți chemarea ființei voastre întregi puteți să aflați mai multe detalii despre activitatea Cristinei accesând paginile ei, respectiv Cristina Chirnogea și Ritmul interior (site- www.ritmulinterior.com)

Vă așteptăm la conexiune, cu noi și în noi, marți în Moms4Moms.

Vă îmbrățișăm,

Laura Maria Andresan și Cristina Chirnogea

Lasă un comentariu