The moms (autoarele)

The moms (autoarele)

Bună, sunt Laura Maria Andreșan.. mama unei fetițe superbe, căruia îi spunem gălușcă, gâză, împărăteasă… Familia mea apropiată îi mai adună pe Dragoș.. al meu iubit (tatăl împărătesei), un drag frate, o scumpă mamă și un veșnic pomenit (cu dor) tată. La oamenii ăștia superbi viața mi-a mai adăugat legături cu o cumnată și un cumnat, cu prieteni dragi, apoi m-a binecuvântat și cu un văr bun recent descoperit (da Alex, mi-ești drag, e ok? ☺️), un părinte spiritual. Iubirea asta necondiționată este zilnic înmulțită de către trei căței și un motan. Cu siguranță cândva o să fim mai numeroși.. dar eu deja mă consider bogată..

LauraMom

De profesie sunt psiholog clinician și psihoterapeut psihodinamic, iar oamenii care îmi intră în cabinet mă învață, la fiecare întâlnire, despre autenticul din profunzimea minților analizate, și îmi sunt speciali în suflet… pentru că ne atingem acolo unde nu ai crede că poți să ajungi…

Una dintre pasiunile mele a fost tot timpul… scrisul. La începutul acestui an (2020) am făcut un grup de Facebook, respectiv Moms4Moms, dedicat mamelor autentice, pentru că sunt de părere că într-o lume ascunsă sub o falsă perfecțiune merită să venim în întâmpinarea realului. Grupul a crescut într-o comunitate minunată, și de acolo, în cel mai natural mod cu putință, s-a născut locșorul ăsta virtual. Sper să vă placă, sunteți doriți și bineveniți. Poftiți la noi în casă… (mai multe despre acest site am scris AICI).

Nu sunt singura autoare a acestui site, din grup mi s-a alăturat Lavi (nu-i spunem Lavinia decât dacă vrem să-i amintim cum îi spunea mama ei când “făcea boacăne”). Îi mulțumesc sincer că a acceptat să creștem împreună… Știu sigur că este un om superb.

LaviMom

Bună, sunt Lavi – Mom of twins! Am privilegiul de a fi mămica a doi băieți gemeni, obținuți prin fertilizare. Am trecut prin multe pentru a îi avea și asta a presupus să învăț să am grijă de mine și de noi.

Metoda prin care eu fac asta este gătind din suflet, gătind cu drag și cu ingrediente sănătoase, gătind calitativ, nu cantitativ, gătind cu pasiune. Sunt un pic timidă, așa că … mă opresc aici din scris, dar promit să vă dezvălui părți din mine.. în farfurie 😁❤️ Eu chiar îmi pun sufletul pe tavă…

Să fim bine, să fie sens, poftă mare și voie bună!

Photo cover by fotografierende on Unsplash

2 Comentarii

 • Paula
  15 martie 2020 13:16

  Felicitari! Superba initiativa! De abia astept sa va citesc toate postarile. Promit ca o sa le citesc si la munca (pt ca lucrez stat si mediul imi permite).

  • LauraMom
   15 martie 2020 20:09

   Mulțumim din suflet, ne vom da silința să nu dezamăgim. Așteptăm păreri, critici… chiar și un salut :)❤️

Lasă un comentariu