Remedii naturale pentru viroze. Hai în pădure, nu în farmacie (herbalism)

Remedii naturale pentru viroze. Hai în pădure, nu în farmacie (herbalism)

Bunica îmi făcea ceai de cimbru sau din ceapă uscată atunci când nici un medicament nu-mi potolea tusea.

Eu am aflat și că pot să-mi alin pântecul cu planta asta banală ce o găsim din belșug în piețe, grădini, hipermarketuri.

Revigorează trupul, împrospătează mintea, umple cu blândețe sufletul… minunatul cimbru!

Minunatul Cimbru

În videoclipul încărcat AICI – Comunitatea Amor Fati- îți împărtășesc câteva dintre proprietățile sale medicinale. Este un aliat de mare seamă în bronșite, viroze, combate tusea și oboseala cronică. “Mami, soldații durerii nu au putere în fața leacurilor împărătesei naturii”– îi spun eu puiucăi când o admenesc cu niște cimbru infuzat. Ea de obicei răspunde Elsa? sau Moana! mai nou. Și e ok, într-un final mănâncă cimbrul infuzat (pentru copilă am pus două lingurițe de cimbru mărunțit și le-am acoperit cu miere- simplu ca bună ziua- infuzie de cimbru cu miere -perfectă pentru tuse)

Este recomandat, în special în perioada asta, a virozelor, de altfel eu și Maria am petrecut cu bine o viroză banală cu ceai de cimbru (eu), copila a preferat cimbru infuzat în miere, amândouă am luat ridiche neagră cu mere, sirop din muguri de brad cu miere, cătină, merișor și afine ca sursă de vitamine și un boost pentru imunitate, ceai de soc! Și atât. Nici măcar un drum la farmacie.

Așa că te invit înspre sănătate!

Vino cu întâmpinare, natura e aici și ne conține, să-i dăm dreptul legăturii să se împletească. Nu uita de videoclip- E AICI

Te cuprind cu inima plină,

Laura Maria Andreșan

Lasă un comentariu