Rănile minții. Dezgolire, 14 Noiembrie, ora 19.00 (întâlnire live cu Laura Andreșan)

Rănile minții. Dezgolire, 14 Noiembrie, ora 19.00 (întâlnire live cu Laura Andreșan)

Unele răni nu dor. Unele răni sunt anesteziate. Unele răni îți iau capacitatea de a mai simți ceva

Joyce Rachelle

…nimeni nu are ochi pentru o fantomă, te sperie o inima bântuită. Tu să taci! Nu face gălăgie! Să nu spui, nu e frumos să te răzvrătești, nu se cuvine, taci și înghite-te, alții au avut o copilărie mai grea. Uite cât s-au sacrificat ai tăi pentru tine, ce mai contează că ai primit o palmă, că ai fost lăsat cu cheia la gât, că iubirea era oferită doar în anumite condiții. Ce rost are să-ți amintești de faptul că te-ai simțit abandonată atunci când ai fost lăsată prea mult la bunici la țară, ce mai contează ce făcea unchiul ăla nebun sub fustița ta. 

Tu să taci, rămâi o fantoma, prefă-te că ți-e bine, în fond de ce nu ai fi? Ai job, ai amici, ai familie, ce vrei să le pierzi pe toate? 

Pentru ce? Pentru întregire! Ei na, dar atâția oameni trăiesc rupți, și nici măcar nu au habar. Tu de ce nu poți să rămâi o fantomă?

Rănile Minții- dezgolire. Duminică, 14 noiembrie ora 19.00

 

Pentru copilul unui narcisic patologic, iubire înseamnă să-ți respingi personalitatea și să o înlocuiești cu preferințele narcisicului. Iubire înseamnă neglijența, abandonul, tirania și subordonarea.

Karyl McBride

Tu auzi murmurul fantomei care ești? Ești tu, copilul rănit, copilul înghețat în timp, ești tu… partea care zbiară spre întregire.

Ești un om care: muncește prea mult, se neglijează, îi servește mereu pe alții și nevoile lor; simți că trăiești dar parcă nu în plinătatea ființei tale; ești prins/ă într-o lume de “ca și cum” ai exista; te identifici cu rolul profesional, îți reprimi sentimentele negative pentru că “nu se cuvine”; ai convingerea că nu trebuie să dezamăgești; ți-e teamă să pui limite, uneori nu știi cum să pui limite; ți-e frică de necunoscut; te simți responsabil/ă de emoțiile celor din jur; bunăstarea lor pare că depinde totalmente de tine; îți ignori nevoile personale; vrei să faci mereu pe plac, să fii ăla/aia bun/ă; te aprind situațiile conflictuale; accepți cu greu ajutor; simți (în spatele minții) că ceva e în neregulă cu tine; ai sentimentul că ești greșit/ă; te simți vinovat/ă de problemele celor din jur, de conflictele care apar; ești un performer, perfecționist/ă; accepți cu lejeritate părerile altora despre tine; ai probleme alimentare; insomnii, dificultăți în a te relaxa; cauți mereu scuze celorlalți; te scuzi frecvent; renunți la tine pentru a le fi altora bine; nu ai împlinire sexuală; ești dependent/ă de pornografie, de alcool, de țigări; te critici mereu prin vocea ta interioară…

Ei bine ești un suflet vătămat. Dar, te felicit… faptul că acum citești aceste rânduri înseamnă că dai glas strigătului tău de sănătate, înseamnă că ai pornit o căutare.. înăuntrul tău. Continuă!

Fii tu cel/cea care rupe blestemul traumelor transgeneraționale, fii tu ființa care se întregește și care permite să apară creșterea și evoluția în narațiunea familiei tale. Fii tu cel/cea care se înalță. Dă tu glas durerilor tale, sfâșieri purtate de spinările gârbovite ale strămoșilor tăi. Fii tu cel/cea care se îndreaptă, se unifică, se întregește.

Fii tu cel/cea care alege să trăiască nu doar să supraviețuiască. Tu poți! De aia ești aici! Ai încredere! Sufletul tău vrea! Ori unde e vrere este cale spre putință.

Te invit duminică, 14 noiembrie, ora 19.00 la o conferință despre …durere, durerea din sufletul tău. Te invit la dezgolire, la cunoașterea rănilor minții. Vino, și o să-ți arăt că ești mai mult decât crezi.

Ești viață plină. Haide și lasă-mă să-ți dezgrop fantoma, și să ți-o mângâi. Te voi ajuta să-i dai viață. Să te trezești din moartea care te bântuie, te voi susține și te voi sprijini să fii.

Întâlnirea de două ore (plus 30 de minute de întrebări și răspunsuri) se va desfășura prin ZOOM, iar accesul se face prin achiziționarea unui bilet în valoare de 70 RON. În prețul biletului vei primi materiale bonus necesare în cunoașterea personală, exerciții și tehnici de vindecare, și lucrarea mea de “Blesteme și Descântece Andreșenești”.

Dacă te cauți și vrei să te găsești scrie-mi un email la andresanlauramaria@gmail.com și o să primești restul detaliilor.

Rănile Minții- dezgolire. Duminică, 14 noiembrie ora 19.00

Îți garantez lumină. Acceptă. Nu ești o criptă. Fii ființă!

Te cuprind cu drag,

Laura Maria Andreșan, psiholog clinician, psihoterapeut

Lasă un comentariu