Prima chemare – luni, 1 noiembrie, ora 17.15 (și un Blestem pentru zmeii ăi’ sfinți)

Prima chemare – luni, 1 noiembrie, ora 17.15 (și un Blestem pentru zmeii ăi’ sfinți)

Zânele-s chemate la adunare de aistă albă vrăjitoare, eu!

Prima chemare- luni, 1 noiembrie, ora 17.15, ne vedem prin ZOOM. #ParticipareGratuită – pentru membrele grupului Moms4Moms– cel mai autentic grup de muieri alese (linkul de logare o să fie disponibil exclusiv în grup)

Blestem pentru zmeii ăi’ sfinți

Blestem azi cu dreaptă moarte, de-ai păcate adunate în care-i distrus muieri, tu să pieri în patru zări…

De la răsărit la apus să nu ai cale de dus, dus în bine dus în voie, vrerea să-ți fie înapoie. De-ai sărutat cu minciună, ai grijă la sfânta Lună, că atunci când e pe cer, o să-ți fure orice țel, și în groapa aia adâncă, o să pici precum o stâncă, sfărâmată d-un cutremur, și o să te așezi în tremur, peste umăr să te uiți, că te urmăresc de sus, și de jos, și de pe margini, să-ți dau parte doar de lacrimi.

Să îți vină înzecite alea ce le-ai dat sortite, la muieri cu suflet drept, să n-ai în viață înțelept.. sfat, ci doar îndoit să-ți fie tot ce ai voit în neștire. Te vei sfâșia în carne, te vei rupe și zadarnic leacul bun l-ai vrea găsit, ție de azi ți-e sortit, să crapi în patru surcele, să nu fi bun nici de nuiele, să nu fi drept nici pentru foc, dar să arzi ca un boboc, de floare prea uscată, neprimit în sfânta casă.

C-un buchet de busuioc, azi te-am legat în nenoroc, doar necaz și întristare, ca să știi și tu cum doare, să dai fără să primești, să aștepți să întregești, acolo unde în chin, să-ți construiești un destin.

Cu margarete pasate, c-un secret amestecate, cu putere de la Lună, prin blestemul ăst’ de mumă, îndurerată de zmei îți iau puterea de zeu, și te fac un vârcolac stai în ieri și un alt veac, să nu ai parte de timp, să n-ai parte de colind, să nu știi ce-i bucuria, să nu poți trăi menirea.

O! tu zmeu te fac nisip, și te pun printre găini, să te calce pe sub gheare, să nu ajungi pe ogoare înflorite și senine, zece vieți să ai destine, doar de chin și mare jale, exact cum ai așezat în calea… muierii prea cinstită, de tine prea ofilită.

Și-i veni la ușa mea, să-ți dezleg cântarea grea, dar pe mine nu mi-i găsi, ci-i afla ce-ai chinuit.

Așa că stai în infern, caută într-un etern, ce-ai îndurerat să-ndrepți și poate îi primi un ..ierți!

Și asta ți-a fi binecuvântare, și tot ce meriți sub sfântul Soare, ca muierea strâmb lovită, se îndreaptă întregită, și merge în șapte văi, șapte izvoare preacurate o vor călăuzi să se înalțe, și Maica Preacinstită o va face desofilită.

Prima chemare- luni, 1 noiembrie, ora 17.15

Mâine ne întâlnim cu gând bun în pace și de creștere, ca să facem cunoștință între noi, să eliberăm negreli din minte, și să povestim despre o cale prin care ne regăsim divinul care s-a pitit în pântecul nostru; pentru că alese am fost când din praf de stele ne-am născut femei, dătătoare de viață.

Vă aștept cu focul aprins,

Laura Maria Andreșan

Lasă un comentariu