Premii pentru SuperMoms și SuperBebeluși

Premii pentru SuperMoms și SuperBebeluși

Pe minunatul nostru grup de Facebook Moms4Moms.. Lavinia a pregătit un concurs la fel de minunat. Câteva detalii sunt publicate și mai jos, dar joacă e doar pe grup, așa că vă așteptăm în comunitatea mamelor autentice și a mamelor care cred în educație, evoluție, conectare, iubire și bun simț.

Lavinia vine cu super cadouri pentru supermoms și superbebeluși

Iunie este o lună specială pentru mine și Laura și vrem să vă invităm și pe voi să sărbătoriți cu noi. Împărăteasa Laurei a făcut deja un anișor, iar piticii mei mai un un pic și împlinesc doi anișori. Cum amândouă ne dedicăm și creșterii comunității Moms4Moms și implicit site-ului www.momsformoms.ro ne-am gândit să plănuim o lună plină de cadouri pentru comunitatea aceasta de pe Facebook, adică pentru voi SuperMoms. Astfel, luna iunie continuă cu jocuri și surprize, dedicate strict acestei comunități, adică se desfășoară pe grup și este dedicată exclusiv grupului. Cadoul meu pentru voi este format din două cărți, una pentru mami și una pentru bebe:- povestea Scufița Roșie – carte pop-up, numa’ bună de citit înainte de nani;- Diversificarea naturală – o lectură tare bună pentru mămici cu pici, chiar dacă au început diversificarea, vă ajută și cu sfaturi utile pe viitor.

SuperPremii…

CE TREBUIE SĂ FACEȚI?

1-Să dați like paginii noastre Instagram aici:

https://instagram.com/momsformoms.ro?igshid=12vglwjlb7xwb

2-Să invitați/adăugați în acest grup Moms4Moms încă o membră (scrieți în comentarii la acest post pe cine ați adăugat începând de azi). Mai multe membre adăugate mai multe șanse.

Concursul se încheie pe 14 iunie. Câștigătoarea o anunț pe 16 iunie.

Vă îmbrățisăm cu drag,

Lavinia+ Laura-Maria

Lasă un comentariu