Paste cu sos pesto și piept de curcan (#BebeMănâncă)

Paste cu sos pesto și piept de curcan (#BebeMănâncă)

Mie îmi place să îi gătesc zilnic împărătesei mâncare proaspătă. Uneori însă nu prea am mult timp de petrecut în bucătărie, în special în zilele în care mai am și terapii de condus. În astfel de situații mă salvează rețetele rapide, gata de preparat în maxim 20 de minute. Una este cea de paste cu piept de curcan și sos pesto.

Desigur, din nou, o să vă zăpăcesc cu indicațiile mele “extrem de precise”, gen… se țin pe foc până sunt făcute, sau folosiți cantitatea potrivită . 😁

Ca ingrediente am folosit- paste pentru bebeluși (de la Bebetei), piept de curcan fiert câteva minute, cca. trei codițe nu prea mari de ceapă verde, o țâră de ardei roșu capia pentru culoare și gustul ușor dulceag, un strop de ulei de măsline, o linguriță de smântână, și două lingurițe de sos pesto (îl aveam preparat deja), bineînțeles niște busuioc verde extra.

O parte din ingrediente…

Într-un strop de ulei de măsline am pus la călit ceapa, pieptul de curcan și ardeiul, apoi am adăugat (după cam două minute) sosul pesto și busuiocul mărunțit. După ce s-au legat am pus și o linguriță de smântână..

Înainte de a pune smântâna
Noi folosim smântână de la “Lăptăria cu caimac”

Apoi am adăugat puțină apă Bucovina și când sosul s-a legat am pus și pastele.

Pastele erau fierte doar pe jumătate, și astfel s-au terminat de fiert în sos

Împărăteasa mea le-a devorat…

Paste pesto cu piept de curcan

Photo cover by Artur Rutkowski on Unsplash

Să fim cu bine, să fie sens ❤️

LauraMom

Lasă un comentariu