Moms For Moms

Moms For Moms

Mama este începutul tuturor începuturilor..

Se spune că la început a fost cuvântul, așa o fi, însă înainte de simbol, deci cuvânt, este mereu o mama, o femeie care ți-a oferit un pântec.

Lumea începe de fapt cu privirea mamei care privește și conține, mâna mamei care mângâie și alină, buzele mamei care ating și vindecă, vocea mamei care cântă și te crește.

Moms For Moms este o comunitate dedicată mamelor autentice. Un popas pentru toate femeile care au curaj să fie reale și să abandoneze falsa perfecțiune, care pot să își exprime o părere fără să blameze o alta diferită de a lor. Locul acesta este conceput pentru mamele care caută sprijin dar pot să ofere și suport, pentru cele care vrem un moment de relaxare cu o bârfă bună, sau cu un text care te provoacă să-ți cunoști cele mai nevăzute profunzimi.

Moms For Moms este un colț virtual de lume guvernat de educație, libertate și bunul simț, credința noastră este construită pe cunoaștere, valoarea ne este adusă de adevăr, respectul îl investim în oameni, prețuim sănătatea și viața, ne lăsăm seduse de frumos, puterea o găsim în noi, iar magia o descoperim în cuvânt. În fond: “nu trebuie să ne permitem să disprețuim cuvântul. Este un instrument puternic, este mijlocul prin care ne transmitem sentimentele unul altuia, metoda fiecăruia prin care influențăm alte persoane. Cuvintele pot produce un bine de nedescris dar și răni teribile’’- Sigmund Freud.

Scriem despre viață, maternitate de la sarcină la… până merg la facultate ăștia mici :), avem pregătite povești despre sănătate, alăptare, plimbare, cărucioare, diversificare cu rețete delicioase, creșă, grădinițe, școală, relații, sexualitate, filme, cărți, psihologie, psihanaliză, și multe altele de născocit. Doar suntem mame, deci ființe creative. Articolele noastre sunt dospite, printre scutece și cântece de leagăn, din ingredientele date de informații verificate pertinent și frământate în multă emoție.

Așadar, îți mulțumim anticipat că lași cuvintele noastre să-ți vorbească, am pus suflet în ele și sperăm să ajungă la tine cu drag și mult bine…

Nu uita că în comunitatea noastră credem cu tărie că omenirea evoluează atunci când femeile se ajută între ele… Noi cele capabile să creăm viață, deci, cu siguranță, capabile să ne creăm și pe noi!! Avem datoria asta, în fond din pieptul nostru se hrănește viitorul.

Hai să fim autentice și în noi…

Încheiem cu un reminder: apreciem bunul simț.. și tare ne dorim să fie cool din nou. Atât de cool încât să ajungem la bătrânețe să fim lăudate de babele de la blocul vecin cu vorbe de genul “auzi la mine tu…aia-i muiere de treabă, că tare cu bun sâmț și-o crescut coptiii. Sunt toți oameni cu caracter”.

Să fim cu bine, să fie sens…

Lasă un comentariu