Marea “giftăreală”. Premii pentru copilași, mame și întreaga familie

Marea “giftăreală”. Premii pentru copilași, mame și întreaga familie

Moms, începem cu veștile bune așa ca.. după sufletele noastre.

În iunie împărăteasa mea face un anișor, iar perfecții Laviniei-Lavinia Bloju împlinesc doi anișori. Cum amândouă ne dedicăm și creșterii comunității Moms4Moms și implicit site-ului www.momsformoms.ro ne-am gândit și tot gândit și plănuim o lună plină de cadouri/premii pentru comunitatea Moms4Moms de pe Facebook, adică pentru voi SuperMoms. În plus 1 iunie este și ziua copilului, deci încă un motiv în plus să ne sărbătorim

Și gama de premii/cadouri o să includă și jucării pentru pici, of course, dar și cadouri pentru mame, pentru că nu-i așa “când se naște un copil se naște și o mamă”, și cu siguranță merităm să fim celebrate/răsfățate și noi, dar și bunătăți de care să se bucure întreaga familie. Astfel, vom anunța toată lună iunie tot soiul de surprize pentru voi, iar implicarea voastră în jocul gândit de noi și botezat “marea giftăreală” este răsplata noastră. Deci vă mulțumim anticipat pentru că ne bucurați, pentru că o să vă implicați nu-i așa?

Joaca asta “marea giftăreală” este dedicată strict acestei comunități- Moms4Moms- adică se desfășoară pe grup și este dedicată exclusiv grupului. Dacă vreți să participați este musai să vă înscrieți în grupul de Facebook Moms4Moms.

Primul cadou vine din partea prietenilor de la BioMarket, o lădiță plină cu bunătăți autohtone.

Nu anunțăm conținutul lădiței din două motive:

1-Dacă câștigătoarea este din țară o să primească produse ce pot să fie ușor transportate de FanCurier (adică nu o să fie și pătrunjel verde în premiu). Lădița poate, însă, să includă și produse mai ușor perisabile pentru o câștigătoare din București.

2-Nu știm exact ce noutăți apar în grădinile producătorilor până se încheie concursul, și ar fi păcat să anunțăm o “lădiță pentru ciorbă”, să apară caisele și să nu primiți, nu? Oricum vă garantez că nu o să fiți dezamăgite, pentru că BioMarket nu a dezamăgit pe nimeni până acum.

CE TREBUIE SĂ FACEȚI PENTRU PREMIUL BIOMARKET?

1-Să dați like pagii lor de Facebook și Instagram https://www.facebook.com/ro.BioMarket

https://www.instagram.com/ro.biomarket/

2-Să invitați/adăugați în grupul de Facebook Moms4Moms încă o membră (scrieți în comentarii la postul de pe grup pe cine ați adăugat). Mai multe membre adăugate mai multe șanse. Concursul începe acum și se încheie pe 10 iunie (primul, că o să fie două premii BioMarket). Câștigătoarea o anunț pe 12 iunie (ca să avem timp să organizăm extragerea- pe random, și o vom și filma). Criteriile de concurs- reguli etc- se vor schimba la fiecare premiu, acestea sunt valabile doar pentru premiul anunțat. Sperăm că vă place ideea noastră cu “marea giftăreală” și așteptăm păreri, critici, pupici.

Vă îmbrățisăm cu drag,

Photo cover by Pineapple Supply Co. on Unsplash

LauraMom + LaviMom +BioMarket

Lasă un comentariu