Mamele magnifice poartă mască

Mamele magnifice poartă mască

…prea multe cazuri noi de persoane confirmate cu COVID 19 în România. Prea multe ca să nu ne îngrijorăm. Așa că mamelor, dragi femei minunate, haideți să educăm noi.

Primul profesor din viața fiecărui om este mama; viața nu vine cu un manual și instrucțiuni de folosire…vine cu o mama; mama este începutul tuturor începuturilor.

Citate despre mamă

Toate aceste citate ne plac, nu-i așa mamelor? Păi haideți să le luăm în serios, și prin puterea propriului exemplu să ne educăm copilașii fie că au un an, zece ani sau chiar 50+ ani.

Nu are rost să arătăm cu degetul în stânga și în dreapta, acuzele nu fac decât să susțină conflictul și agresivitatea. Educația începe din scutec, așa că stă în puterea noastră, a mamelor, să creștem oameni mari, sau/și să îndreptăm acolo unde atitudinile au ieșit un pic mai “strâmbe”.

Eu cu masca, împărăteasa la sân

Dragă mămică de 20 ani, de 30 ani, de 50, ani de 60+ani, poartă mască, spală-te pe mâini, păstrează distanța în locuri aglomerate. Arată-i puiului tău cum se face. Arată-i ce înseamnă responsabilitatea morală și socială. Explică-i că drepturile vin cu obligații, fii tu exemplul demn de urmat.

Dragă mămică poartă mască, ai grijă de tine, ai grijă de lume, și lumea o să fie una mai bună pentru pruncul tău, pentru minunea ta din pântec, din brațe, mereu din gând și inimă.

#MameEducate #CopiiSănătoși

Să fim cu bine, să fie sens ❤️

LauraMom

Lasă un comentariu