La mulți ani viață

La mulți ani viață

…azi celebrăm viața, viața care ne-a crescut în pântec și care se hrănește din pieptul nostru. Azi celebrăm speranța, divinul, magnificul, miracolul, realul, autenticul, desăvârșirea creației, azi celebrăm toți zeii pentru că azi celebrăm copiii lumii. La mulți ani copilași, la mulți ani viață.

Două magnifice..

Noi, recunoaștem, o cam ținem dintr-o petrecere în alta de la sărbătoarea sfinților împărați Constantin și Elena. Ba o petrecere ad-hoc, ba o vizită la Ferma Animalelor, ba plimbări lungi în pădure condimentate cu joacă cu melci, ba un playdate, ba altul, ba o vizită la vecina să vedem ce gust au merele verzi de la o zi la alta, ba o bălăceală lungă și funny în piscina altui vecin, ba un club de carte răsărit așa din senin.

În brațe la mami…
Wow mami, uite un melc…

Bineînțeles că nu avem de gând să ne oprim, doar săptămâna de abia a început și urmează zile tare speciale pentru noi, familia asta mică dar unită în care toți privim cu speranță și iubire spre gălușca noastră genială, care a reușit într-un an să ne salveze pe toți, să ne coase la loc când am fost deșirați, să ne învețe realul și viața plină cum merităm s-o trăim. Și uite așa din “măslină” (primul nume primit când era în burtică) a ajuns împărăteasă. Divină și bună, căci e viață..

Bine, cred că melcul are altă părere, având în vedere că de abia a fost salvat să nu fie strivit de o mânuță mică și gingașă.. al unui suflet fascinant de curios și efervescent de bucuros 😁😁

Căsuța împărătesei

În primul ei 1 iunie, o așteaptă la trezire un cadou cu multe cărți, musai (încă) o jucărie de pluș, o căsuță îmbrăcată de sărbătoare în multe baloane (primite tocmai de la buni Iubire și unchiul Iaia), și bineînțeles răsfăț cu tort. Pentru că dacă e sărbătoare, la noi în casă, miroase a vanilie.

Tort bebelușesc (îndulcit cu curmale)

Dar gata cu dezvăluirile din cuibul nostru, că e clar că noi ne petrecem și distracție pe cinste vă dorim și vouă. Chiar venim în întâmpinarea voastră cu voie bună, și următorul anunț..

Moms, continuăm cu voia bună…De 1 Iunie venim către voi cu un premiu pentru micii sărbătoriți. Un balon/minge de sărit “hopper ball” și cartea din colecția Montessori “Arthur și Mira te învață să te porți frumos”. Pentru a câștiga premiul trebuie sa adăugați o mama în grup și să puneți tag în comentarii (la postul din grup) cu numele respectivei mămici, + să dați link paginii de Instagram Momsformoms:

https://www.instagram.com/momsformoms.ro/

Premiu pentru copilași

Câștigătoarea o anunțăm miercuri dimineața, 3 Iunie, și o să fie aleasă prin random.org.!!! dacă adăugați mai multe mămici în grup aveți mai multe șanse. Concursul este exclusiv pentru membrele din grupul de Facebook Moms4Moms.

https://www.facebook.com/groups/575066693073285/

Photo cover by Senjuti Kundu on Unsplash

Să fim cu bine, să fie sens ❤️

LauraMom și LaviniaMom

Lasă un comentariu