În aer liber..

În aer liber..

SuperMoms în care locuri ieșiti cu micuții voștri și vă simțiți cât de cât în siguranță, ținând cont de pericolul infectării cu Covid 19?

Desigur, oricât ne-am proteja, tot există riscul contaminării, dar ca și părinți, și persoane educate, suntem suficient de responsabili cât să purtăm mască și să ne dezinfectăm frecvent pe mâini, să păstrăm distanța față de alte persoane. La noi în casă astea sunt reguli, și, repet, tot nu suntem protejați în totalitate, dar măcar ne dăm silința.

Vleau papa…

Ieșim totuși cu împărăteasa în locuri publice, chiar dacă locuim la casă și dispunem de o mică curte și două terase, unde am amenajat tot soiul de locuri de joacă pentru Măriuca noastră.

Cât despre plimbări? Păi.. ne-am făcut abonament la Ferma Animalelor domestice din Pantelimon (am mai scris și aici despre Fermă) unde hrănim caprele, mângăiem poneii, alergăm să salutăm găinile, pe “ham ham” negruțul, stăm la măcănit cu rațele, luăm o gustărică, apoi pornim spre casă, nu înainte de a mai cumpăra o cărticică cu pățăniile motanului Findus și ale moșului Pettson.

Salut căplitelor, vă dau acuș gustălica..

Profităm de faptul că stăm extrem de aproape de pădurea Pantelinom și mergem destul de des în mici expediții de căutat furnici și șopârle, iar uneori ne oprim pe malul lacului ca să ne întrecem în aruncat pietre.

Vin mami scumpă, vin acuș

Un alt loc care ne atrage este și Mănăstirea Cernica, unde mereu îi aprindem o lumânare bunicului Mircea, să îi mulțumim că ne ocrotește de acolo din dreapa lui Dumnezeu, și să știe și el că știm că ne iubește, și că n-am uitat nici cât de mult, așa cum ne-a zis ultima oară înainte să plece în veșnicia cea plină de pace. Apoi ne plimbăm în voie pe alei până obosim și ne oprim pentru o bine meritată gustărică înainte de întoarcere spre cuib.

Se bun e polumbul ăsta de la BioMarket

Atât la Ferma Animalelor cât și la mănăstire ne place să mergem în timpul săptămânii când e mai puțină lume. Astfel ne simțim mai în siguranță. Și desigur, noi părinții purtăm mască, chiar dacă suntem în aer liber (la Fermă e de altfel obligatoriu) și ne dezinfectăm des pe mâini, chiar și mâinile copilei.

Voi ce locuri minunate recomandați?

Să fim cu bine, să fie sens ❤️

LauraMom

Lasă un comentariu