Hai la fermă

Hai la fermă

…moms, știu că este un pic dificil cu joacă în spațiile publice în perioada asta aflată sun regim de stare de alertă, mai știu și că multe locuri de joacă au rămas închise, dar eu vă aduc o veste bună.

Ferma Animalelor din Pantelimon (Ilfov) și-a deschis porțile și primește vizitatori și mari și mici. Au rămas închise locurile de joacă din incinta fermei, dar se pot face plimbari lungi, și te poți distra cu animăluțele. Cu siguranță copilașii o să fie fascinați.

Salut…

Noi am fost în echipă de două mame, doi bunici și trei fetițe magnifice. Copilele au zburdat, au mângăiat caprele, au vrut să imite un ponei gălăgios, împărăteasa mea (cea mai mică din echipa de prichindele) s-a crezut cocoș la un moment dat. Da, da, nu râdeți.. bine distrați-vă în voie, că noi am făcut-o când am văzut că se înfoaie și începe să strige “au, au, uuaaaauuuu”, asta după ce am admirat țanțoșii cocoși care ne-au cântat evident “cucurigu”. Nu știu cât de aglomerat este în weekend, noi am fost vinerea ce a trecut, de dimineață, și pot să vă spun că nu ne-am călcat în picioare. Din contră, se putea lejer păstra o distanță sigură.. om de om.

O rățușcă stă pe … gard ❤️

Cu toate că este în aer liber, politica la Fermă este ca adulții să poarte obligatoriu măști. Totodată au fost instalate suficient de multe dozatoare cu gel dezinfectant pentru mâini.

Împărăteasa fascinată de păsări..

Așadar, dacă aveți chef de un pic de aer de țară… vă așteptăm în Pantelimon, bine nu veniți și la mine că am o casă mică. Oricum locuim în partea opusă fermei.😁Ce mai, tare ospitalieri suntem, nu?

Glumesc… primim cu drag musafiri.

Să fim cu bine, să fie sens ❤️

Photo cover by Sam Carter on Unsplash

LauraMom

Lasă un comentariu