Hai afară, hai la joacă (SuperPremiu)

Hai afară, hai la joacă (SuperPremiu)

Dragi supermoms, continuăm seria de cadouri din supergiftăreala de iunie cu ceva special pentru piticii voștri magnifici.

Mai exact, în cel mai cool grup de mame de pe Facebook- Moms4Moms am pregătit un premiu compus din: un fotoliu gonflabil marca Intex, o farfurie zburătoare și un pistol cu apă. Adică vă provocăm la joacă.. afară.

Ce trebuie să faceți:

1-Să dați like paginii noastre de Insta: https://www.instagram.com/momsformoms.ro/

2-Să invitați/adăugați în grupul Moms4Moms încă o membră (scrieți în comentarii în grup pe cine ați adăugat începând de azi, 22 iunie). Mai multe membre adăugate mai multe șanse.

Hai afară la joacă

Joaca începe acum și se încheie pe 25 iunie ȘI SE DEȘFĂȘOARĂ EXCLUSIV PE GRUPUL DE FACEBOOK. Câștigătoarea o anunțăm pe 26 iunie.

No words can express the glory of mother- Moms4Moms

Moms4Moms cel mai cool grup de mame de pe Facebook, un loc virtual unde, doar în ultima lună au venit peste 500 de noi membre. Suntem femei puternice, autentice, libere, creative, sănătoase la trup și suflet, calde și, bineînțeles, educate. Suntem “grupul ăla cool” de mame unde chiar învățăm una de la alta, nu doar bârfim fără fond. Punem accentul pe viața autentică de mămica, și promovăm dezvoltarea sănătoasă a copilului, având studii și formări în fascinantul domeniu al psihologiei copilului.

#MameEducate #CopiiSănătoși

Vorbim cu bază științifică despre atașament, conexiunea mamă-copil, parenting, principiile Montessori, ș.a.m.d. și nu promovăm ideea de a ne “plânge” de greutatea maternității, pentru ca știm ce efecte negative pot să aibă aceste atitudini asupra copilașilor (care apropos nu s-au cerut făcuți). Ne mentalizam trăirile (chiar și alea negative) și promovăm autenticul și realul, susținerea și conținerea… găsim soluții și ne oferim sprijinul astfel ca momentele în care “totul pare fără ieșire” să fie mai ușor de dus. Da, noi suntem grupul “ăla cool” unde ne-am mobilizat și financiar dacă a fost nevoie și o mămică ne-a cerut sprijinul. Da, noi suntem grupul ăla mișto de mame autentice unde primează educația și bunul simt. Da, noi suntem grupul ăla de SuperMoms… de SuperMilfs

Hai și tu în comunitatea noastră magnifică!!

Vă îmbrățișăm cu drag,

Laura+ Lavinia

Lasă un comentariu