Gustările împărătesei

Gustările împărătesei

…împărăteasa mea are aproape un anișor, iar pe lângă cele trei mese principale ale zilei mai primește și două gustări pe zi, uneori chiar trei dacă suntem la vreun playdate.

Fructe, biscuiți sau pandișpan făcute în căsă, evident fără zahăr, plăcintă și gogoși de la vecini (ce să fac, o iubesc tare toți vecinii și mi-o drăgălășesc toată ziulica, că adesea Dragoș nici nu știe de prin curtea cui să ne culeagă) pufuleți fără sare (de la Solaris), dar recunosc că i-am dat pufuleți și de la Gusto (varianta bio ușor sărați), biscuiți fără zahăr (noi luăm de la Bebetei diverse sortimente), orez expandat (din secțiunea Bio de la Mega) cam cu astea se delectează copila noastră. La Bebetei am descoperit în trecut gama Organix de gustări pentru copilași, bebeluși chiar, și eu mă declar mulțumită de oferta lor, și tare m-am bucurat când le-am găsit și în Mega Image. Nu exagerez cu ele, însă le primește din când în când, probabil asta mă face o mamă denaturată, nu?

Acum noi avem în casă următoarele gustări de la Organix: biscuiți cu banană, biscuiți cu căpșune, pufuleți cu morcov, prăjiturică carrot cake soft oaty bars, prăjiturică măr+căpșuni soft oaty bars, prăjiturică măr+portocală soft oaty bars, biscuiți cu ghimbir.

Gustărele ORGANIX

Biscuiții ăștia cu ghimbir îmi plac și mie foarte mult, “intră” foarte bine cu orice fel de ceai 😁

Biscuiți cu ghimbir…

Voi ce recomandați ca și gustărele?

Să fim cu bine, să fie sens ❤️

LauraMom

Lasă un comentariu