Fetița și cubul

Fetița și cubul

… noi am decis să nu îi luăm premergător puiului de om din cuibul nostru, nu am considerat că este util în dezvoltarea ei. Aceasta este însă doar părerea noastră, și implicit decizia noastră, și nici nu vreau să pornesc vreo polemică.

Un cadou minunat…

Dar… am primit acest cub cu activități, care este și antemergător, și pot să vă zic că împărăteasa noastră l-a îndrăgit serios nu glumă. Toată ziulica îl plimbă prin casă, prin curte, pe stradă, prin boscheți, mergem cu el să salutăm cățelușii și gâștele vecinului, să mirosim florile (am învățat-o să miroase o floare de salcăm și acum e musai să ne “delectăm” olfactiv și cu toate buruienile). Se pare că a ajutat-o enorm și în exersatul mersului deoarece, după prima plimbare pe asfalt cu cubul, a început să meargă ținută doar de mânuțe. Am înțeles de la alte mămici că acest antemergător este o variantă mai bună decât antemergătoarele din plastic pentru că este din lemn și implicit mai stabil.

Împărăteasa și cubul

În plus, cubul ăsta minunat ne provoacă la joc și multe activități interesante: să ne jucăm cu animalele de fermă, să fixăm ceasul, să numărăm, să învățăm culorile, să parcăm mașinuțele, ș.a.m.d

Antemergător cu activități

Noi am primit cubul ( după cum am spus) de la vecini care ne sunt tare tare dragi. Ei bine le-am mulțumit noi personal, dar o facem și aici public…. MULȚUMIM ROXANA și SONIA + MIRCEA.

Activități, activități…

Ei bine.. gata cu vorba! mergem să mai plimbăm puțin cubul. L-am găsit disponibil aici pe emag.

Să fim cu bine, să fie sens ❤️

LauraMom

Lasă un comentariu