Divina Maria

Divina Maria

…câtă vreme o să am cuvânt o să-ți scriu fără încetare că ești magnifică și pură, că ești realul în toate formele lui. O să-ți amintesc mereu că ești minune, că ești esența viului, că lumina se naște în ochii tăi, că adevărul ți-e în ființă și cu tine prinde glas.

Nu o să te las să uiți vreodată cât de puternică ești, tu suflet mare, cum ne-ai salvat tu pe toți, cum ai reaprins speranța, cum nu ai lăsat pradă morții nici bucuria, nici viața. Fericirea toată arată ca tine, și ești oglinda în care ne vedem frumoși și buni. Tu, împărăteasă, ești un spirit atât de înțelept, de zici că ai trăit de când există lumea, și cine știe, poate chiar ai făcut-o, că prea repari tu tot, și coși și acolo unde lucrurile sunt atât de deșirate încât par de nepeticit.

La mulți ani buni și superbi ca tine copila noastră.

La mulți ani de împărăție divina Maria-Elena, cel mai pur Dumnezeu… tu!!

Te iubim e puțin spus, dar tu știi asta, pentru că ai simțit încă de când mi-erai în pântec că nici infinitul nu poate să cuprindă cât de mult ești tu iubită și prețuită.

Da, împărăteasa a împlinit un anișor, și am făcut o petrecere firească la noi acasă, mă rog la ea, că e casa ei 😁

Am fost înconjurată de multă iubire, și de aproape și de departe, de copilași, cadouri multe, jucării, căței…

A râs cu toată ființa, așa cum știe ea să râdă mereu, și ne-a umplut casa și sufletele cu bucurie, așa cum face de când a venit în lume.

A fost o zi perfectă, ca toate zilele alături de ea, zile pline de viu.

Te iubim Mărie, te iubim nespus..

Lasă un comentariu