Cum ne protejăm bebelușul/copilul de țânțari

Cum ne protejăm bebelușul/copilul de țânțari

…chiar așa cum ne protejăm bebelușii de țânțari? În casă e simplu să-i ferim de insecte pentru că punem plase la uși și ferestre, dar afara la plimbare? Probabil mi-ați sugera pânzele de protecție pentru cărucioare, care da, într-adevăr, anul trecut s-au dovedit semiutile; pe atunci foloseam landou iar când dormea gălușca le accepta, în rest zbiera din toți plămânii că-i limitau admiratul frunzelor. Dar gălușca a crescut, s-a transformat într-o adevărată împărăteasă divină care nu prea mai agreează căruciorul, iar noi ne conformăm bineînțeles. Plimbările noastre se desfășoară cu copila ținută de mânuțe, în mers de-a bușilea și cel mai des purtată în sistemul ergobaby. Așa că pare că o să fim victime sigure pentru nesuferiții de țânțari. Ei bine.. nici chiar așa, că a găsit mami ac de cojocul lor (hm, oare țânțarii au cojoc?). Mai degrabă un întreg arsenal, nu doar un simplu ac 😁 produse recomandate de o altă mămică cu mai multă experiență în parenting și plimbări prin pădure și pe malul lacului.

Plasturi anti-țânțari

Plasturi anti-țânțari Squitos

Fabricați 100% din ingrediente naturale, pot fi folosiți de bebeluși (0+ luni) și de către adulți. Plasturii sunt ambalați în blistere sigilate de câte 6 bucăți. Într-o cutie de metal sunt 24 plasturi (4 blistere a câte 6 plasturi). Fiecare plasture poate fi folosit timp de 72 de ore. Sunt fabricați din ingrediente naturale: ulei de citronella și ulei de eucalipt; nu intră în contact cu pielea, eliminându-se astfel riscul de alergii cutanate; se aplică pe haine sau alte obiecte aflate în apropiere: pe căruț, pe pătuț, pe tăblia patului sau altele; după aplicare uleiurile se răspândesc, iar copilul este protejat până la 72 de ore de înțepăturile de țânțari;

Spray-ul anti țânțari pentru bebeluși și copii de la Mommy Care (stânga) are în compoziție citronella, mentă, cuișoare și iarbă de limon care alungă țânțarii. Spray-ul anti țânțari este non-toxic nu conține Deet sau alte substanțe chimice dăunătoare și este sigur atât pentru sugari cât și pentru copii.

Roll on anti țânțari de la Mommy Care (în mijloc) este o formulă unică obținută din 100% uleiuri naturale și organice de citronella, mentă, cuișoare și iarbă de limon care alungă țânțarii. Cu un miros blând și plăcut, este non-gras la aplicare. Pentru copii cu vârstă până la 6 luni pulverizați o cantitate mică în palmă și aplicați pe picioare, încheieturi. Pentru copii și sugari mai mari de 6 luni pulverizați o cantitate mică direct pe piele și masați ușor. Evitați contactul cu ochii, fața și palmele.

Și dacă totuși nu reușim să scăpăm de vreo înțepătură ne-am pregătit cu un gel calmant cu propolis (after-bite).Gel natural de ameliorare și calmare rapidă a durerilor, mâncărimilor, umflăturilor și iritațiilor cauzate de mușcăturile insectelor, cum ar fi țânțarii, viespi etc., precum și meduze. Extractul de mușețel și extractul de Calendulă, bine cunoscute pentru proprietățile antiinflamatorii, calmează direct zona iritată a pielii, în timp ce propolisul ajută la reducerea inflamației.

Noi am comandat toate produsele de pe comenzi.bebetei.ro și ne-au ajuns în două zile.

Voi cum vă protejați copilașii de insecte în special în timpul plimbărilor?

Să fim cu bine, să fie sens ❤️

LauraMom

Lasă un comentariu