Cu bebe prin oraș

Cu bebe prin oraș

…vai!!!.. dar oare știți că minunăția asta de site a apărut după ce ne-am strâns o mică armată de mame superbe pe Facebook, în grupul nostru Moms4Moms? Nu îi musai să mă credeți pe cuvânt, dar dacă sunteți mămici (sau viitoare mămici) tare binevenite sunteți și aici și în gradina Facebook, în special dacă vă regăsiți în felul nostru de a fi, adică niște femei autentice.. care nu se tem de realul din suflet, nici ăla de la suprafață, nici din adâncuri

“Bună,
Azi, cu pretextul unei zile de naștere am fost cu prietenii la prânz la un restaurant chinezesc/japonez all you can eat. Și m-am pregătit.
Am făcut duș pe tot corpul, mi-am uscat părul cu peria rotativă, pus mult anticearcăn și o frumusețe de ruj roșu cu sclipici. Nu mai ieșisem demult din casă… eram entuziasmată. După ce mi-am pus și geaca de piele pe mine, m-am uitat în oglindă și parcă ma simțeam de un 2% milf . Partenerul de chin s-a îmbrăcat și el frumos și am purces la restaurant.
Concluzii: Nu, nu am mâncat ca o gheișa cu betigașele, mai degrabă ca un barbar înfometat dupa luptă ..
Copilul a țipat mai tot timpul de fericire și să ne atragă atenția, dar noi eram panicați să nu atragem atenția celorlalți.
Nu a avut stare deloc. S-a lăsat cu plimbat în brațe, mâncat în picioare, scos toate jucăriile, strâns șervețele aruncate pe jos și tot așa. Am iesit de acolo mai răvășită decât sunt de obicei acasă.
Ce voiam să spun?
Servus la toată lumea! Sunt mamă.. am o fetiță minunată de 8 luni! Aaaa.. și nu mai ies din casă  ” – text scris de o mămică autentică și superbă în grupul Moms4Moms

Prima poză cu noi în 2020…

Noi am ieșit prima oară la restaurant când gălușca noastră avea trei săptămâni, și asta pentru că trebuia spălată mașina. Dragoș nu are carnet (încă  dar îmi tot promite că o să încerce) așă că am fost nevoiți să mergem toți trei, să lăsăm mașina la spălătorie, iar noi am așteptat la un restaurant grecesc din apropiere. Am mâncat pește (unul bun  că se mănâncă bine la Kostas Taverna– iar la spălătoria auto de lângă restaurant serviciile sunt de asemenea ireproșabile) iar iubirea noastră a avut parte de sân după bunul plac.. și totul a decurs bine. În general noi avem câteva restaurante bune la care ne place să ieșim (la Da Giulio– mergem de ani de zile ca la noi acasă) și cum prin aceste locuri împărăteasa este cunoscută încă de când era în burtică suntem mereu bine primiți… toți trei. Nu se supără nimeni dacă puiul nostru vrea să exploreze barul, poate cine știe au apărut chestii noi, nu s-a supărat nimeni când a “furat” o tonă de paie, nici că a lins vreo trei lâmâi. Acum mai primește și ea legume fierte, sau supe… deci este cu adevărat o ieșire la masă în formulă de “trei mâncăsiosi”. Noi nu avem bunici prea mulți, doar mama care locuiește departe, iar, în general, când vine în vizită ieșim toți patru, iar cu o bonă nici nu concepem să o lăsăm pe copilă, și nici că ne deranjează prezența ei oriunde am ieși. Ne-am refăcut programul și ieșirile astfel încât să ne fie bine ca familie.. și chiar ne este, nici că simțim nevoia să luăm o pauză de la noi așa compleți.

Cât privește aspectul… de cum se uită lumea la noi…. e strict treaba lor, în fond dacă dărâmăm ceva … noi plătim. Da, cam asta e pe scurt povestea noastră de-a ieșitul prin lume cu un bebe mic.

Să fim bine, să fie sens…

LauraMom

Photo cover by Nathan Dumlao on Unsplash

Lasă un comentariu