Cori Grămescu pe Moms4Moms

Cori Grămescu pe Moms4Moms

Personal, o cunosc pe Cori Grămescu de prin 2007, când am apelat la ea la un program de nutriție și slăbire… care a funcționat. Am devenit destul de apropiate, apoi viața ne-a așezat pe fiecare în alte direcții, însă tot ne-am rămas dragi una alteia.

Recent am invitat-o să intre în comunitatea noastră de Facebook Moms4Moms, și tare m-am bucurat că a acceptat. Nu a trecut multă vreme și Cori a dat glas spiritului ei altruist, pe care eu îl cunosc de mai bine de zece ani, și a venit în sprijinul mamelor din grup cu content legat de nutriție. Cori este una dintre puținele femei despre care știu cu certitudine că sprijină alte femei, așa că nu m-a surprins intervenția ei.

www.cori.ro

Cori este aur la casa omului, și ca prieten, dar și ca profesionist. Sunt aproape 15 ani de când o cunosc și știu că investește constant în formarea ei, așa că atunci când vorbește despre nutriție și/sau antrenamente este certificată să o facă. Cred că prin programele lansate de ea, dar și la sălile de sport pe care le deține au trecut zeci de mii de cliente, și toate stăm mărturie pentru profesionalismul și implicarea ei.

Eu recunosc că după naștere m-am concentrat să îmi fie adaptată dieta pentru copilă, astfel încât să am laptele bun, iar oboseala nu mi-a permis să mă preocup prea mult de mine. Acum, când am citit conținutul postat de Cori în grup, recunosc că m-am supărat puțin pe mine că nu am contactat-o în legătură cu dieta mea în alăptare. Cu siguranță aș fi mâncat și mai echilibrat, și mai sănătos, mai bun, și chiar și mai mult (pentru că eu, din păcate, am avut zile când m-am înfometat).

Cori Grămescu

Cât privește mișcarea… mă joc și mă plimb mult cu împărăteasa mea, dar sport pentru mine recunosc că nu prea fac. Ei bine, prezența lui Cori în grup m-a motivat, și deși urmează să plec într-un concediu prelungit o să îmi dau silința nu doar să urmez un regim echilibrat inspirat din postările ei, dar și să fac mai multă mișcare.

Online o găsiți aici: www.cori.ro

Programe nutriție by Cori Grămescu

Facebook- Cori Grămescu

Facebook – Ladyfit Gym

Yummdiet.com- Cori Grămescu

Bun venit Cori în comunitate și mulțumesc că ești așa un suflet de bun.

Te îmbrățișez cu dor,

LauraMom

Lasă un comentariu