Cori Grămescu- luni într-o intervenție live în Moms4Moms

Cori Grămescu- luni într-o intervenție live în Moms4Moms

Moms4Moms este comunitatea de mămici superbe unde primează bunul simț și educația.

Suntem aproape 2000 de femei extraordinare în acest grup și totuși ne simțim intim, ca în familie. Găsim sprijin atunci când avem nevoie, găsim un loc să ne spunem apăsările și știm că cineva ascultă, găsim conectare atunci când asta căutăm, și nu ne sperie nici limitele, că vrem să rămânem așa cum suntem.. sănătoase la trup și suflet.

Un alt aspect important în comunitatea Moms4Moms este accentul pus pe educație, pe cunoaștere, pe creșterea personală și colectivă.

Tocmai de aceea suntem tare bucuroase că ni se alătură tot mai mulți specialiști. În acest sens reamintim de Cori Grămescu, specialist în sport și nutriție, care a acceptat cu inima deschisă să facă parte din “armata” noastră de femei autentice.

Cori Grămescu

Luni, 13 iulie pra 19.30 –Cori Grămescu va susține o intervenție live despre dieta mamei în perioada de alăptare, ne va vorbi și despre recuperarea mamei după naștere, și cum luptăm cu oboseala din primii ani de maternitate.

Așadar dacă vreți să îi adresați întrebări și/sau o urmăriți vă așteptăm în grupul nostru minunat, cel mai minunat. O să faci parte dintr-o mare familie de mame reale, calde, conectate, sănătoase la trup și suflet.

https://www.facebook.com/groups/575066693073285/

Cori Grămescu este un specialist în sport și nutriție cu o experiență de peste 15 ani, certificări obținute din mii de ore de formare, și zeci de mii de cliente mulțumite, care au trecut atât prin programele de nutriție construite și urmărite de ea, cât și prin antrenamentele oferite la sălile de sport pe care le deține. Pe Cori o găsiți în online aici:

 www.cori.ro

Programe nutriție by Cori Grămescu

Facebook- Cori Grămescu

Facebook – Ladyfit Gym

Yummdiet.com- Cori Grămescu

Lasă un comentariu