Când panica rămâne în fantasmă, iar realitatea ți-aduce bucurie

Când panica rămâne în fantasmă, iar realitatea ți-aduce bucurie

….ieri am ieșit cu fiica mea + o altă mămică și fiica ei la shopping, acompaniat de un delicios prânz la un restaurant din București.

Mami lasă-mă să adun nestemate (a se citi pietre)

Ziua a fost perfectă, ne-am răsfățat cu haine noi, iar la terasă fetele s-au distrat de minune, pisicile au început să se ferească de ele, mâncarea a fost bună, cafeaua tare, râsete pe măsură, soare, glume și poze reușite.

Acasă am realizat însă că nu prea am avut anxietăți legate de o posibilă infectare cu COVID 19, deși am dezinfectat scaunul de masă pentru copilași pe care am așezat-o pe împărăteasă. Să nu fiu înțeleasă greșit, când spun dezinfectat… spun îmbăiat serios în alcool sanitar. Cu toate acestea găluștele noastre geniale și magnifice (fiica mea și prietena ei) au luat toată terasa restaurantului la picior. S-au jucat de-a “cucu bau”, au alergat pisicile, au tras de scaune, căci deh sună frumos fierul pe asfalt, au salutat cu zâmbete seductive mai toți angajații localului, au desenat cu degețelele barul, și bineînțeles că au adunat toate pietricelele de pe jos.

Wow, ce comoală…

Și nu, nu sunt speriată de o posibilă contaminare, nici măcar acum când scriu, dar mă întreb oare ar trebui să fiu?

Precizez că e prima ieșire în oraș, și mai ales la un restaurant, de când a apărut toată nebunia cu coronaviroza. În mintea mea mi-am închipuit aventura asta încărcată cu mai multă panica, și când colo realitatea a adus mai multă bucurie, și lumină, și două fete vesele și jucăușe care s-au bucurat de două mame relaxate (sau poate prea naive) de o ambianță nouă, foarte prietenoasă.

Totuși, repet, sunt oare prea naivă?

Voi cum gestionați ieșirile în oraș?

Cele două magnifice

P.S- Da ne-am dezinfectat frecvent mâinile, și nouă și copilelor!!

Să fim cu bine, să fie sens ❤️

LauraMom

Lasă un comentariu