Bogăție de sănătate

Bogăție de sănătate

..de ceva timp caut o sursă sigură și sănătoasă de produse bio în ce privește legumele, fructele, ouăle, carnea, mai ales pentru că încerc să-i gătesc copilei noastre din ingrediente cât mai proaspete și de calitate. Ei bine s-au aliniat stelele și am fost găsiți noi de reprezentanții BioMarket. Astfel, ieri bucătăria cuibului nostru a fost invadată, la propriu, de o bogăție de sănătate (cum îmi place să zic) mai exact legume, carne, ouă și brânză, toate bio și toate de la producători locali.

Pui de casă, ridichi, ceapă verde, usturoi verde, salată verde, morcovi, panseluțe
Cartofi, pătrunjel verde, mărar proaspăt
Cea mai bună brânză telemea
Ouă proaspete

Am fost atât de încântată de produse încât nu m-am putut abține și, după ce a adormit puiul nostru, am gătit, la ceas de noapte, o ciorbă de lobodă, o salată de vinete cu maioneză și usturoi verde mărunțit. Din minunățiile alea de ouă de casă nu aveam cum să nu fac și un chec pufos, îndulcit cu cremă de curmale, ca să poată să se delecteze și împărăteasă noastră la micul dejun sau la gustările de peste zi. Noi, cu siguranță, ne abonăm la BioMarket și urmează să încercăm și alte produse.

Cuvinte de suflet

Voi îi găsiți AICI. Livrările se fac în București și Ilfov, și vin însoțite de un mesaj cu suflet. Eu zic că merităm să mâncăm sănătos, și merită să susținem și micile afaceri și, implicit, producătorii autohtoni.

Spor la cumpărături vă doresc.. să ne auzim cu sănătate, o bogăție de sănătate. 😁

Să fim cu bine, să fie sens ❤️

LauraMom

Lasă un comentariu