BioMarket

BioMarket

Cu circa trei săptămâni în urmă am fost contactată de către un reprezentant BioMarket pentru a-i ajuta cu promovarea. Le-am spus că nu sunt influencer, nici nu intenționez să devin, nu am un număr fabulos de urmăritori pe rețelele sociale, și poate nu sunt tocmai persoana cea mai potrivită pentru a-i sprijini. S-au oferit să-mi aducă un coș cu bunătăți, iar dacă îmi plac produsele lor să îi recomand dacă și când vreau.

Am zis ok, apoi am primit acasă prima ladă plină cu produse autohtone: fructe, legume, zarzavaturi, pui de țară, brânză telemea, ouă. Toate au fost delicioase, și bineînțeles că am făcut recomandări în mod public (cum unii știți deja), mai mult, m-am și abonat la ei, astfel că în fiecare zi de vineri îmi vine aprozarul acasă.

Inevitabil, fiind vorba de o colaborare momsformoms.ro (un site pe care-l creștem împreună), am ținut să fie implicată și Lavinia (LaviMom) în toată “zărzăvăraia” asta delicioasă, în special că vorbim despre o gospodină chef ❤️

Susținem producătorii locali

Pe grupul de Facebook Moms4Moms au existat întrebări, ca de exemplu: ce este BioMarket; cum se comandă? Propun să le luăm pe rând.

Ce este BioMarket?

BioMarket este o afacere locală pe sistem de aprozar cu livrare la domiciliu. Mai exact o familie de doi tineri (ajutați și de alți membri ai familiilor lor) au stabilit contacte cu mai mulți producători locali. La fiecare început de săptămână iau legătura cu aceștia și astfel află ce produse sunt disponibile pentru vânzare în săptămâna în curs, apoi se actualizează lista cu oferta. Se preiau comenzi până joi, iar vinerea sunt livrate cumpărătorilor.

Cum se comandă

Prin mesaj privat pe Facebook pe pagina Biomarket sau sunând la telefonul 0745 211 217 (aici puteți să cereți și informații). Spuneți ce doriți să cumpărați, și apoi se calculează contravaloarea produselor și sunteți anunțați de sumă, vă dați acordul și urmează livrarea. Veți fi anunțați de ora de livrare, dar de asemenea puteți oricând suna la nr. de mai sus, dacă se întâmplă să intervină ceva și, de exemplu să nu mai fiți acasă, la ora stabilită inițial pentru primirea cumpărăturilor.

Sper că a fost util acest text: Facebook Biomarket; InstagramBiomarket

Să fim cu bine, să fie sens ❤️

LauraMoms

Lasă un comentariu