Acasă nu ne aude nimeni!!! Grup de suport online: mame pentru mame

Acasă nu ne aude nimeni!!! Grup de suport online: mame pentru mame

Moms, toate avem dureri de spus, poate că nu le putem împărtăși cu familia din diferite motive: să nu îi încărcăm, nu ne simțim auzite, nu considerăm că sunt “așa importante”, ne rușinăm, ne simțim incompetente, sau pur și simplu “nu ne aude nimeni”.

Asta nu înseamnă că uneori nu ajungem în pragul depresiei, acolo unde ne întrebăm: oare sunt o mamă bună, de ce alte femei se descurcă mai bine decât mine? copilul meu este prea dependent, sigur am greșit cu ceva; copilul meu nu este prea legat de mine, sigur am făcut ceva greșit; copilul meu face tantrumuri, oare unde am greșit?; copilul meu este prea docil, oare îl inhib?

Adesea ne simțim mai puțin “femei” pentru că nu reușim să satisfacem nevoile partenerilor de cuplu, fără a ne întreba dacă noi avem parte sau nu de prețuirea necesară, și de suportul necesar pentru a recupera o feminintate care adoarme, în mod natural, în primele luni de maternaj alături de un nou născut.

Vineri, 12 noiembrie, ora 15.00 – Mame pentru Mame (grup de suport)

Poate ne învinovățim pe noi că nu reușim să fim independente ca alte mame, gospodine cum ar pretinde soacrele, senzuale cum ne-am dori, și am fi dorite. Nu îndeplinim “condițiile, “așteptările”, și uite așa adunăm dureri și frustrări, azi un pic, mâine un pic… până când cădem. Cădem și rămânem fără voce în a cere ajutor de multe ori. Iar când o facem …acasă, se întâmplă, și nu rar, să nu ne audă nimeni.

Haideți să ne auzim noi!!!!

Vă propun să facem un grup de suport între noi, online, ne întâlnim pe zoom.. timp de o oră și jumătate, maxim două ore, de două ori pe lună, sau o dată, depinde cum se concretizează grupul. Important este să începem. Ce ziceți? Haideți să ne auzim între noi. Haideți să ne sprijinim între noi.

Prima întâlnire o propun pentru data de 12 noiembrie (vineri) ora 15.00. Pentru acces este necesar să achitați o taxă de 25 RON.

Cine dorește trebuie să îmi scrie un email pe andresanlauramaria@gmail.com, și o să primească restul detaliilor.

Vă îmbrățisez cu drag💛
Laura Maria Andreșan

Lasă un comentariu