10% reducere la BioMarket

10% reducere la BioMarket

…v-am spus că suntem extrem de mulțumiți de ingredientele proaspete de la BioMarket, și am încercat până acum legumele, fructele, trei feluri de branză telemea, sucul de mere cu sfeclă și ouăle. Chiar acum în timp ce scriu mă gândesc să-mi fac pentru cină o salată cu: salată verde, ridichi, telemea de capră, ceapă verde, mărar, morcov nou și o țâră de usturoi verde, pentru că vorba aia “viața-i life cu usturoi”, stropită cu ulei de măsline și zeamă de lămâie. Toate ingredientele sunt proaspete și din producții autohtone, deci cumpărând de aici susținem practic producătorii locali.

Cei de la BioMarket au lansat și un concurs pe pagina lor de Facebook, și simpla înscriere aduce o reducere de 10% din următoarea comandă. Pentru mai multe informații click aici sau pe poza de mai jos.

Eu am mai gătit din produsele de la BioMarket o nebunie de borș de pui de țară, cu ștevie și lobodă albă plus o friptură la cuptor cu legume (și usturoi, of course), stropită cu zeamă de lămâie+zeamă de portocale. După masă ne-am răcorit cu sucul de mere cu sfeclă ținut la frigider.

Borș de pui..
Friptura noastră…
Porția împărătesei (fără sare)
Suc de mere și sfeclă roșie

Să fim cu bine, să fie sens ❤️

Photo cover by Becca Tapert on Unsplash

LauraMom

Lasă un comentariu